AKSEVDER’İN İSTANBUL ÇIKARMASI

İstanbul’da yaşayan ve diğer illerde yaşayan Akşehirliler İstanbul’a derneğin etkinliğine katılarak güzel bir hafta sonu geçirdiler. Temsili Nasreddin Hoca İstanbul’da yaşayan torunlarıyla buluşurken, çocuklara düdük ve fıkra Kitapları dağıttı. Akşehirli çeşitli firmaların gönderdikleri lezzetli yöresel ürünlerden yoğurt, peynir baklavası ve helvalar misafirlere ikram edildi.

İSAKDER Başkanı Okan Sözeri yaptığı açıklamada, Akşehir’in kültürel tanıtımı, kendilerinin de birlik ve beraberliği açısından şenlik havasında geçen son derece güzel bir etkinlik olduğunu ifade ederek bu tür etkinlikleri artarak devam etmesini istediklerini söyledi.

Sözeri ayrıca katımlıları için Akşehir Nasreddin Hoca Turizm Derneği Başkanı Ebru Tepeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Akşehir Atatürkçü Düşünce Derneği adına vekâleten Yönetim Kurulu Üyesi Hanife Sözeri’ye, Akşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Er’e,  Ankara AKSEVDER Başkanı Bülent Türkmen ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Antalya AKSEVDER Başkanı Tuncay Kesim ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Akşehir’le ilgili kitapları bulunan Mehmet Koç’a,  AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı hemşehrimiz Dr. Hasan Sert’e, müzikleriyle bizlere keyifli anlar yaşatan Şehabettin Genç ve vokalisti Hacer Yıldırım’a, Akşehir’den bizlere destek vermek için gelen İstanbul’dan katılan üyelerimiz, misafirlerimiz, mazeretleri nedeniyle katılamayan tüm Akşehirlilere destekleri için Yönetim Kurulu Üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

Sözeri, etkinliğe katkıda bulunan Temsili Nasreddin Hoca ve fıkra kitapları göndererek katkıda bulunan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya, Akşehir Belediyesi Kültür Müdürü İbrahim Öncel’e, Aksantaş firmasının gönderdiği ürünler için Erdal Çiftci’ye, Güvendik Pastanesinin gönderdiği Peynir Baklavaları için Ahmet Güvendik’e,  Hel-San Helva firmasının göndermiş olduğu Helvalar için Onur Keskin’e, Temsili Nasreddin Hoca görevini üstlenen Mustafa Şimşek’e, etkinliğimizin öncesi ve sonrasında haberlerimizi yayınlayan Pervasız Gazetesi ve Bayram Uygun’a, İstasyon Gazetesi ve Ömer Şeker’e, Akşehir Postası Gazetesi ve Atilla Memiş’e tüm Akşehirliler adına ayrıca teşekkürlerini iletti.