İSAKDER’İN İSTANBUL DAVETİ

İSAKDER üyeleri ve Akşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın Gençlik Haftası programları nedeniyle katılımı belli olmazken, Akşehir Belediyesi’nden Temsili Nasreddin Hoca, Akşehir Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği, Ankara AKSEVDER, İzmir AKSEVDER, Antalya AKSEVDER Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve geçtiğimiz aylarda “Bana Bir Türkü Söyle” albümü çıkan Av. Şehabettin Genç’te katılacak.

İSAKDER Başkanı Okan Sözeri, düzenlenen bu etkinliğin Akşehir’mizin Kültürel ve Sosyal, Bizlerin de Birlik ve Beraberlik açısından son derece önemli olduğunu, Temsili Nasreddin Hoca katılımı ile İstanbul Boğazı’nın, İstanbul’da yaşayan Akşehirliler ve Çocuklarımızın Nasreddin Hoca ile tanışacakları büyük bir organizasyon olduğunu belirterek, Nasreddin Hoca’dan çocuklarımıza hediyeler ve katılımcılara Akşehir’den çeşitli firmalardan yöresel sürprizlerin de olacağını söyleyen Sözeri, tüm Akşehirli Nasreddin Hoca Torunlarını bu etkinliğe beklediklerini sözlerine ekledi.
İSAKDER’İN İSTANBUL PROGRAMI ŞÖYLE:
Tekne Adı: Nis
12:30 Beşiktaş İskelesi